Antene za pojacavanje signala za dronove koji rade na 2.   4GHz i 5.   8GHz (u tekstu spisak dronova)  Antene za pojacavanje signala za dronove koji rade na 2.   4GHz i 5.   8GHz (u tekstu spisak dronova)

Antene za pojacavanje signala za dronove koji rade na 2. 4GHz i 5. 8GHz (u tekstu spisak dronova)

din 1.500,00

Postavljen: 04/07/2020

Oglas viđen: 327 puta

Kontakt telefon: 061/31-3-1980

Prodajem

Stanje: Novo / Nekorišćeno

Svi oglasi korisnika

Prati ovaj oglas

U ponudi su antene koje pojacavaju prijem signala i mogu se koristiti za sledece dronove: Mavic2, Mavic Air, Mavic Pro, Mavic Mini, DJI Spark i DJI Smart.

Kako funkcionisu mozete pogledati i na sledecem video klipu (nisu moje ali tako rade): https: //www. youtube. com/watch?v=xYukC9_Z40k

Medju fotografijama imate i jednu koju je zadovoljni kupac fotografisao. Tu vidite da je presao preko 4,5km samo sto je morao da vrati dron jer su se ispraznile baterije, ali kaze da je mogao i vise da ide.

Cena za par antena je 1500 dinara, a vi izaberite koju frekvenciju zelite (2. 4GHz ili 5. 8GHz).

**** VAZNO (odgovor onima koji me zovu i koji ce me zvati da postavljaju slicna pitanja): Mnogobrojni zadovoljni kupci su dokaz kvaliteta antena, a kome je cena velika neka zna da je ona srazmerna kvalitetu. . . Takodje, metalni delovi antene su napravljeni od aluminijuma (a ne od bakra), NISU seceni klestima kao sto je slucaj sa ostalim antenama koje se mogu naci u ponudi i metalni delovi NISU ispravljani fizicki cekicem ili klestima vec su pravljeni od RAVNE aluminijumske zice koja je secena na odgovarajucu meru! ! ! Sve ovo sto sam napomenuo je jako bitno i svako ko se i malo razume oko ove tematike znace koliko su bitne stvari koje sam naveo. UPOREDITE FOTOGRAFIJE MOJIH ANTENA I FOTOGRAFIJE DRUGIH KOJE SU U PONUDI PA CE VAM SVE BITI JASNO (FOTOGRAFIJE MOJIH ANTENA NISU SKINUTE SA INTERNETA).

Preporucujem licno preuzimanje kako bi se kupac uverio u ispravnost robe jer naknadne reklamacije ne prihvatam.

Kontakt telefon 061/31-31-980

Prati ovaj oglas