dji Phantom 3 Professional  dji Phantom 3 Professional  dji Phantom 3 Professional  dji Phantom 3 Professional

dji Phantom 3 Professional

€ 520,00

Postavljen: 11/09/2019

Oglas viđen: 232 puta

Kontakt telefon: 0641338182

Kontakt email: sapientissat@yahoo.com

Prodajem

Stanje: Polovno / Korišćeno

Svi oglasi korisnika

Prati ovaj oglas

Prodajem phantom 3 Professional sa jednom originalnom baterijom (ima oko 60 ciklusa punjenja sto znaci ove baterije mogu jos jako dugo da traju

Letelicu imam oko 2 godine i odlicno radila svo vreme nikada probleme sa njom kupio sam noviji model i zato je ovo jedini razlog prodaje.

Uz letelicu dolazi kontroler imam i dva nd filtera koja su odlicna kada se snima po jakom suncu koje sam dodatnu kupio takodje dajem i njih jer su samo za ovaj model. Punjac kontrolera i baterija 4 elise za leticu specijalni dodatak da ukocite motor kako bi ste mogli da skinete elise sa motora.

Najbolje da dodjete licno po letelicu ako nikada niste koristili mogu Vam pokazati osnove kako se upravlja i da testiramo sve sto vas zanima. Naravno mogu i poslati brzom postom.

Na nekim slikama mozda se vide vise baterije ali su prodate ostala je samo jedna baterija od letelice tako da letelicu prodajem sa jednom baterijom.

Nazalost kutiju od letelice nisam sacuvao jer je zauzimala prostora a ja letelicu cuvao u svom rancu i tako mi je bilo lagano da je nosim sa sobom.

Prati ovaj oglas