Radiopopper PX -TTL radio okidači za bliceve

Radiopopper PX -TTL radio okidači za bliceve

€ 40,00

Postavljen: 11/09/2019

Oglas viđen: 25 puta

Kontakt telefon: 0655656156

Kontakt email: radevic.marko@gmail.com

Prodajem

Stanje: Novo / Nekorišćeno

Svi oglasi korisnika

Prati ovaj oglas

Okidači su praktično novi. Cena je za par - transmiter i risiver, u ponudi imam dva para.

Odgovaraju i za Canon i za Nikon i za Sony aparate i bliceve!

Najbolji radio okidači na svetu. Mali i lagani, ništa ne može da im omete signal. Imaju neverovatan domet od 1km.

Made in USA.

Ovo nisu obični, konvencionalni trigeri i nijedan drugi sistem ne može podržati razdaljinu od 1km. Kvalitetno su urađeni i nisu Made in China, već Made in USA. Takođe, nisu određeni za upotrebu samo na canon ili samo na nikon aparatima i blicevima, nego podržavaju sve marke i modele koji postoje.

Ali, ovo su trigeri hibridnog načina rada. Prenose informaciju jednim delom optički, a drugim delom radio vezom. Poenta je u tome da Vam je za aktivaciju nekog udaljenog blica potreban ili ugrađeni ili eksterni blic na apartu. Transmiter postavljate u neposrednu blizinu bleska blica koji je na apartu, a risiver se postavlja direktno na foto-ćeliju slave blica. Transmiter optički prima informaciju od bleska blica sa aparata i prenosi je radio vezom na ogromnu distancu i trenutnom brzinom do risivera, koji onda optički pobuđuje slave blic da opali. Sve se dešava u deliću sekunde i nepogrešivo.

U Americi ih najviše koriste fotografi životinja u prirodi. Postave, na primer, blic na drvo u blizini ptičjeg gnezda, a oni se odmaknu na veliku razdaljinu, odakle slikaju teleobjektivom.

Imam dva odašiljača i dva prijemnika u ponudi. Cena je 50 evra za par.

Na kanalu YouTube možete da ukucate naziv trigera, pa ćete videti više videa koji detaljno objašnjavaju njihov sistem rada.

Lično preuzimanje u Novom Sadu i u Beogradu ili slanje kurirskim službama.

Prati ovaj oglas