FUJI Instax Mini 9 Fotoaparat  FUJI Instax Mini 9 Fotoaparat

FUJI Instax Mini 9 Fotoaparat

din 6.500,00

Postavljen: 28/07/2019

Oglas viđen: 439 puta

Kontakt telefon: 0631070751

Kontakt email: draganazoricbg@gmail.com

Prodajem

Stanje: Novo / Nekorišćeno

Svi oglasi korisnika

Prati ovaj oglas

Fotoaparat kupljen u New Yorku, USA potpuno nov i bez oštećenja, korišćen ukupno za 10 slika. Puna cena proizvoda 11490 RSD.

Tip: Kompaktni fotoaparat
Fokusiranje: 0. 6 m - ∞
Tip napajanja: AA baterije
Trajanje baterije: 100 slika
Boja: roze

Sa Fujifilm Instax Mini 9, Vaše fotografije ne samo da će biti jedinstvene, već i vrhunskog kvaliteta. Možete aktivirati ovaj režim jednostavnim i brzim pritiskanjem dugmeta kako bi se sve Vaše fotografije bile svetle i jasnih boja. Rezultat će zaista biti impresivan.
Potrebno je samo tri koraka da zabeležite jedinstvene fotografije i sačuvate dragocene momente. Uključite aparat, postavite točkić u osvetljenu poziciju i snimite sliku.

Fujifilm Instax Mini 9 je pravi izbor za sve koji žele da probaju nešto sa retro stilom. Tu je takođe bitno napajanje uređaja. Da biste stvorili impresivne slike dok čekate, trebaju Vam samo dve 1,5 V AA baterije. Sada Vas ništa ne sprečava da uživate i snimate sve što želite.

Iako je fotoaparat koja podseća na prošlost, stilski Fujifilm Instax Mini 9 je opremljen samostalnim ogledalom. Zahvaljujući ovoj maloj stvari, koja se nalazi odmah pored sočiva, možete stvoriti modernu selfie fotografiju. Objektiv će Vam pomoći da postavite fotoaparat u ispravan položaj.

Prati ovaj oglas