Foto Print Aplikacija za android i iOs  Foto Print Aplikacija za android i iOs  Foto Print Aplikacija za android i iOs  Foto Print Aplikacija za android i iOs

Foto Print Aplikacija za android i iOs

€ 200,00

Postavljen: 16/09/2017

Oglas viđen: 748 puta

Kontakt telefon: +38766111999

Kontakt email: printaplikacija@gmail.com

Prodajem

Stanje: Novo / Nekorišćeno

Svi oglasi korisnika

Prati ovaj oglas

Za sve Vas fotografe koji imate foto radnje i želite svoj posao da dignete na viši nivo profesionalnosti i ozbiljnosti, a samim tim i da pojačate svoje promete za preko 50%, ovo je aplikacija koja ste čekali - fotografije direktno sa mobitela u VAŠOJ radnji !

AndroidFotoPrint je aplikacija prilagođena svim korisnicima mobilnih telefona - android ili iOs operativnog sistema - a aplikacija koju kupite je VAŠA i biće prilagođena samo i isključivo za VAŠU fotografsku radnju/studio !

Aplikacija radi na sledećem principu :

Nakon što se instalira i pokrene,

1. Aplikacija Vam daje izbor fotografija po folderima !
2. Odaberete određeni broj fotografija - kvačicom ih zakačite ( u gornjem desnom uglu Vam prikazuje broj odabranih fotografija )
3. Nakon što završite - kliknite na ikonu PRINT u donjem desnom ćošku
4. Pojaviće Vam se formular koji treba da popunite svojim ličnim podacima poput imena, prezimena, adrese, broja telefona i ukoliko je potrebno zakvačite polje za slanje na kućnu adresu, aplikacija će Vam izračunati odmah koliko ste ukupno dužni fotografskoj radnji !
5. Nakon što sve popunite kliknite na - UČITAVANJE i Vaše fotografije idu direktno u odabranu fotografsku radnju - koja Vam nudi lokalno da pokupite fotografije ili pak slanje na kućnu adresu !

Ovo je aplikacija koju u danasnje doba svaka foto radnja treba da ima - moderna , brza i isplativa !

Naravno, ko bude među prvima odmah će ostvariti prednost nad ostalima . Aplikacija je u pogodnu vec neko vrijeme, testirana i na iOs i na Android telefonima !

Naravno, ne plaća se ništa dok aplikacija ne bude zvanično završena i puštena , nije prevara nikakva, ja lično sam je napravio i koristim je kao i neke moje kolege iz Bosne i Hrvatske !

Više informacija možete se javiti ovde porukom ili na mail :

printaplikacija@gmail. com ili na broj telefona +387 66 111 999

Nema tajni, nema prevara, ne krijem nista, javite se i sve ćemo ugovoriti, znam da većina ima loša iskustva na oglasima, ali ovo je stvarno , čak ću Vam dati da skinete sa neta i isprobate aplikaciju , ne plaća se ništa dok aplikacija ne bude završena na Vaše ime i Vašu foto radnju !

Pogledajte fotografije da vidite kako to otprilike izgleda. Aplikacija je skoro updatovana , pa sada pri otvaranju palikacije Vam se prvo pojavljuju folderi iz kojih birate fotografije !

Prati ovaj oglas